Wedstrijdverslagen 3

Voorjaarscompetitie

door Dion Bell 28-04-2018:

Tivoli JO9-2 - DBS JO9-8 3-0

Helaas heeft de tegenstander afgemeld door gebrek aan spelers, jammer want de kids hadden er weer veel zin in. 05/05/2018

EFC Eersel JO9-6 - Tivoli JO9-2 2-1

De wedstrijd begon sterk door beide partijen, we waren aan elkaar gewaagd, normaal komen wij altijd al snel voor door het eerste doelpunt te scooren, vandaag ging het allemaal wat anders. Tot de rust bleef het 0-0, enkele minuten was daar de eerste goal maar helaas niet bij de tegenpartij in de goal maar bij ons, we stonden 1-0 achter. Meestal zakt hier dan de wedstrijd bij ons in maar vandaag niet, onze jongens hebben gestreden en maakten snel een tegengoal wat ons bracht op de 1-1. Verschillende kansen gehad om voor te komen maar helaas. De kansen die we kregen werden net niet goed benut. Een paar minuten voor het eindsignaal scoorde de tegenpartij de 2-1. We hebben alles op alles gezet om nog gelijk te maken maar we kwamen er niet meer door heen. Gelukkig was dit een mooie wedstrijd om te verliezen, er vielen niet te veel goals en het ging constant tegelijk op. Onze jongens zijn niet bij de pakken neer gaan zitten maar zijn blijven strijden met elkaar, als een echt team, en dat, dat is pas echt mooi voetbal! Helaas weer verloren maar we gaan volgende keer wederom om best doen om te winnen. 12-05-2018

DVS JO9-4 - Tivoli JO9-2 3-5

De wedstrijd begon een beetje onwennig doordat we 3 man misten, we hebben hulp van de jo9-1 gekregen door een speler van hun bij ons mee te laten doen. Doordat je dan toch het veld iets anders neer moet zetten zie je al snel dat de jongens flink moeten wennen. Zonder ook maar 1 wissel te hebben moet iedereen op volle kracht blijven spelen. We begonnen aan het spel maar bleken niet sterk genoeg te zijn voor de tegenpartij want we stonden al snel op 1-0 achter, hierdoor even onze jongens op scherp gezet en verteld hoe ze beter konden gaan doen. Hele mooie kansen gehad maar helaas niet goed benut, we bleven tot de laatste 6 minuten achter staan met 1-0, toen kregen onze jongens ineens het vuur in de ogen en scoorde we de gelijkmaker 1-1. Maar we zijn er nog niet, ik wilde nog een goal zodat we voor kwamen te staan, maar niet voor 1 goal maar voor meerdere. We stonden ineens de wedstrijd te leiden met 1-4, dit had echt niemand verwacht, door de vreugde van de vele goals zakten ze ook weer wat in en kregen we nog wat goals tegen maar niet genoeg om te verliezen. We hebben de wedstrijd gewonnen met 3-5, jongens wat was dit spannend. Wel uiteindelijk goed gevoetbald, mooie voorzet aan elkaar gegeven en weer gespeeld als een team! 19-05-2018

Wodan JO9-6 Tivoli JO9-2 9-1

We werden voor deze wedstrijd laatst al gewaarschuwd door andere tegenpartijen die wodan al tegen hadden gehad. Een wedstrijd als deze ga je dan toch weer iets anders aan. De wedstrijd begon voor ons zeer stroef doordat de tegenpartij redelijk snel ons achter zetten op 1-0, Wodans team waren allemaal spelers van 9 jaar die al meerdere jaren samen speelde, dit was een van hun grote voordelen. Maar ondanks onze jongens niet allemaal lang samen spelen in het team en er verschillende jongens bij zitten van net 6 weten ze als team toch wel elkaar te vinden en doen ze altijd hun best. Wij scoorde ook de eerste gelijkmaker, het was nu 1-1, helaas werden we zeer snel afgestraft en stonden we met de rust al 6-1 achter. In de rust had ik even tijd om iedereen goed aan te spreken, het veld anders in te delen door 2 sterke verdedigers neer te zetten en dit was ook te zien, de tegenpartij had steeds meer moeite om er door te komen. Helaas hebben wij meerdere goede kansen gehad die helaas net niet genoeg benut werden. Eindstand 9-1, een verloren wedstrijd op papier maar niet op het veld, hier werd namelijk na de rust door ons echt goed gevoetbald en gevochten om terug te komen in de wedstrijd, helaas dan geen doelpunten meer kunnen maken maar we kunnen zeggen dat ze hebben gestreden, ook al stonden ze ver achter! Klaarstomen voor de volgende wedstrijd en we gaan, zoals altijd, voor de winst!